Spoštovani starši in skrbniki!

 

Kot ste lahko dnevno seznanjeni iz medijev, je trenutno epidemiološko stanje v državi zelo kritično. Za obvladovanje epidemije COVID-19 v VVE Medo dosledno upoštevamo Higienska priporočila za preprečevanje širjenja okužbe s SARS CoV-2 v vrtcih, ki jih je izdal NIJZ ter izvajamo vse ukrepe, kolikor je to mogoče in izvedljivo glede na naravo našega dela.

Zaradi povečanega števila okužb v populaciji predšolskih otrok je Strokovna svetovalna skupina Ministrstva za zdravje predlagala, da se v vrtcih ponovno uvede »sistem mehurčkov« (otroci različnih oddelkov naj se med seboj ne mešajo). Prav tako se odsvetuje združevanje otrok različnih oddelkov pri izvajanju dodatnih dejavnosti.

Z namenom zmanjšanja stikov med otroci in preprečevanja širjenja virusa ter skladno s priporočili Ministrstva za znanost, šolstvo in šport, vas obveščamo, da so v VVE Medo za mesec december in do nadaljnjega odpovedane vse dodatne dejavnosti (tečaj juda, angleščine, plesna šola in ritmična gimnastika).

Prosimo vas za sodelovanje in razumevanje, saj bomo le s spoštovanjem ukrepov zagotovili, da bodo vrtci še naprej ostajali zdravo in varno okolje ter tako prispevali k umiritvi težkih zdravstvenih razmer v naši državi.

Želimo vam veliko zdravja in vas prijazno pozdravljamo.

 

Vodstvo VVE Medo

(Skupno 111 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost